10 produse vestimentare esențiale + 1 ingredient minune = o garderobă cu stil

10:19 AtelierMarbelle 0 Comments


Moda este un microb de care nu o să scăpăm niciodată. Ne place să ne îmbrăcăm cu haine frumoase și să ne răsfățăm cu pantofi deosebiți. Urmărim cu nesaț ultimele tendințe și ne inspirăm din ținutele vedetelor pentru că vrem să fim mereu în pas cu moda. Însă, în goana noastră după tot ce este nou și ”în trend”, uităm unul dintre cele mai importante aspecte ale modei: STILUL.

Dacă nu vrem să fim demodate, atunci ar fi bine să ne construim un stil personal pe care putem apoi să îl adaptăm noilor tendințe. Stilul reprezintă personalitatea noastră, iar o personalitate puternică va fi întotdeauna la modă. Prin urmare, fie că ne avem un stil elegant, casual sau sport, dacă ne reprezintă, înseamnă că noi ne construim singuri ”trendul”.

N-avem nevoie de multe haine pentru a fi în pas cu moda, însă avem nevoie de haine de calitate și multă inspirație pentru a le combina și accesoriza armonios. De multe ori, aceste detalii fac diferența. Dacă ai în garderobă câteva piese așa zise ”de bază”, poți construi cu ele ținute care vor fi întotdeauna la modă. Care sunt aceste piese de îmbrăcăminte? Eu am găsit 10 asemenea produse + 1 ingredient minune și vă invit să le descoperiți mai jos:

1. Cămașa albă. 

Este absolut obligatoriu să aveți așa ceva în garderobă. Să nu vă gândiți s-o tăiați de pe listă nici dacă sunteți adepta unui stil sport. Categoric nu! Cămașa albă este atât de versatilă, încât poți crea cu ea o ținută clasică, elegantă, casual sau sport. Cămașa albă nu se va demoda niciodată! Poate că se mai schimbă puțin croiala, într-un an mânecile sunt mai bufante, iar în alt an gulerul este mai înalt, dar cămașa albă rezistă oricărui trend. Dovada în imaginile de mai jos:


2. Pantofii cu toc. 

Nu există nimic care să aibă o putere de atracție  mai mare decât pantofii cu toc. Sunt atât de minunați, încât sunt absolut sigură că nu vor dispărea niciodată din preferințele femeilor. Și nici din ale bărbaților, bineînțeles!! Cu tocuri te simți mai bine, mai frumoasă, mai seducătoare. Știa Coco Chanel ce știa, atunci când a spus: ”Păstrează-ți tocurile, capul și standardele înalte!” Așa că nu uitați, anii trec, dar tocurile rămân.

3. Fusta de piele.

Iată un alt produs care nu se va demoda niciodată pentru simplul motiv că este foarte sexy. De exemplu, o fustă de piele la nivelul genunchilor este una din cele mai de efect piese vestimentare. Vă puteți inspira de la prima doamnă a Americii, asortați la fustă o pereche de mănuși de piele și veți obține o ținută elegantă și foarte șic.
4. Paltonul clasic. 

Toamna este anotimpul paltoanelor. De toate culorile, formele și mărimile. Un palton elegant, clasic sau un trenci va fi întotdeauna o piesă de rezistență în garderoba noastră. Dacă nu aveți deja unul, înseamnă că e momentul perfect pentru cumpărături!

5. Rochia elegantă.

Fiecare femeie are nevoie de o rochie elegantă în garderoba sa. De obicei, eu caut rochii cu croiala simplă și cu un material deosebit, rochii pe care aș putea să le accesorizez în mai multe moduri și rochii pe care aș putea să le port liniștită câteva ”trend-uri” la rând. Gândiți-vă puțin la rochiile purtate de Audrey Hepburn în Mic dejun la Tiffany. Nu-i așa că ele pot fi purtate fără nici o problemă și acum, la mai mult de jumătate de secol distanță în timp? Despre asta este vorba!

6. Blugii. 

Good old jeans!!! Blugii au o istorie de mai bine de 500 de ani și nu sunt semne că vor dispărea prea curând din peisaj! Adevărul este că ne plac blugii și nu vom renunța  NICIODATĂ la ei!!!!

7. Sacoul.

Pe mine, sacoul m-a scos din încurcătură de nenumărate ori. Sunt de părere că acesta aduce un plus de stil ținutelor, indiferent că vorbim de o ținută clasică sau casual. Prin urmare, vă recomand să faceți loc în garderoba voastră pentru cel puțin un sacou.



8. Eșarfa.

Să fie cât mai multe și cât mai colorate. Femeile au găsit întotdeauna metode inventive de a purta eșarfa, de la batic până la pareo. Cert este că nu dăm semne că ne-am sătura de eșarfe....Mie personal îmi plac la nebunie și recunosc că pentru toamna aceasta mi-am achiziționat deja două minunății!

9. Perlele.

Pentru mine, perlele sunt sinonime cu Coco Chanel. Celebra creatoare de modă le-a ridicat la rang de artă și cred că orice femeie care se respectă ar trebui să aibă un colier sau o mică bijuterie cu perle.

10. Lenjeria sexy.

E de la sine înțeles că o lenjerie sexy este obligatorie în garderoba oricărei femei. Nu cred că mai este necesar să spun că este un semn de respect pe care ni-l acordăm propriei persoane. Chiar dacă nu este pentru ochii tuturor, lenjeria ne face pe noi să ne simțim mai frumoase, mai atrăgătoare și totodată mai puternice.

Dacă ați ajuns până la finalul acestui articol, vă felicit, pentru că tocmai ați aflat secretele unei garderobe cu stil, o garderobă care nu se va demoda niciodată. Însă, dacă la toate acestea nu adăugați și ingredientul minune, aproape că v-ați chinuit degeaba.
Vă întrebați care este acesta?

Vă spun eu : ZÂMBETUL!

Zâmbetul este întotdeauna la modă! Zâmbiți! Zâmbiți! Zâmbiți!














*Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2018-Proba 1

0 comentarii: