Romania - Eurovision 2011

12:59 AtelierMarbelle 2 Comments

Vazut ca un concurs prafuit, Eurovision atrage in fiecare an scandaluri si dezbateri interminabile. Lumea il blameaza, dar se uita.
Fotbalul a cazut sub Botswana, la nivel de echipe de club ne bucuram de un egal, gimnastica nu mai e ce a fost odata, economic rivalizam cu Bulgaria, asa ca multi au ajuns sa spere ca macar muzical ne putem afirma. Sa fac o paranteza - bravo fetelor de la handbal! La Eurovision am avut cateva prezente bune, poate meritam si sa castigam.
Anul acesta se pare ca participantii au fost, in mare, in criza de inspiratie. Mai mult, cu ceva exceptii, lipsesc numele mari. Probabil din dorinta de a economisi ceva bani, TVR a luat decizia discutabila de a organiza doua evenimente intr-unul: Revelion si Eurovision. Doua intrebari cel putin sunt justificate  - cata lume a acordat atentie melodiilor in aceasta perioada si, mai ales, cati tineri vor urmari concursul si vor vota?
Puteti gasi piesele participante pe site-ul TVR.
De curiozitate am citit cateva site-uri de profil internationale - melodiile nu trezesc prea mult interes. Sunt mentionate cateva nume: Directia 5, Rallsa, Dalma, Mihai Alexandru, Leticia,  Distinto, Ianna si Anthony Icuagu si Claudia Pavel.
Daca ar fi sa dau un pronostic, probabil ca lupta se va da intre Claudia Pavel si formula Distinto, Ianna si Anthony Icuagu. Eu as merge pe mana Leticiei.

2 comentarii: