Bijuteriile antique

12:46 AtelierMarbelle 0 Comments

Pentru mine stilul antique al bijuteriilor se potriveste unei femei foarte chic. Poate pentru ca provine dintr-o perioada in care noi eram mai feminine, rupte  de amalgamul cotidian de rapoate, telefoane si alte accesorii high-tech mai potrivita lumii reci si calculate a barbatilor.
Imi place uneori sa ma imaginez petrecand dupa-amiezele cu prietenele la un ceai, discutand de increngaturile societatii si incercand sa imi fixez ca scop primordial alegerea tinutei pentru urmatorul bal. Sa nu credeti ca sunt o femeie pasnica, indragostita doar de treburile casnice. Nici gand! Imi place doar sa ma gandesc cateodata la o lume in care noi suntem in primul rand femei si nu secretare, manageri, ingineri si te miri ce.

Nu doar in acea lume o bijuterie antique isi gaseste locul, atat dimineata, cat si seara, fie asamblata pe blande curbe metalice aramii, fie impodopita de cristale sau perle.

Bijuteriile antique pentru mine sunt esenta feminitatii, dincolo de trivialitate, banalitate sau chemarea seaca a nevoii de autoetalare.

Tu ce crezi?
 
 

0 comentarii: