TARGUTU’ VINTAGE …INMUGURESTE !

10:28 AtelierMarbelle 1 Comments

Dupa rasunatoarele succese ale anului trecut, Le Fabuleux Magasin de Mireille are deosebita placere sa va pofteasca la o continuare pe masura in 2011. Incepem asadar cu antidotul asteniei de sezon : “TARGUTUVINTAGE de PRIMAVARA“.

Deja in buna traditie, evenimentul va fi gazduit de Casa Matei si va fi timp de doua zile ground zero al exploziei de eleganta vintage la Cluj. Rochite vaporoase, culori vii, mantouri si palarii scoase din dulapul matusii Yvette, manusi glace si voal georgette, bijuterii, esarfe cu un aer de vacanta retro, vor fi scoase de la iernat gata sa aduca culorile primaverii in garderobele clujencelor.

Ocazie pentru clujenii molipsiti de virusul vintage sa primeasca cel mai bun “tratament” si sa se bucure pe deplin de niste boboci de oferte.

Asa ca va asteptam sa veniti, la cules hainute vesele si lucrusoare faine, sambata 2 si duminica 3 aprilie, asa de pe la 11 dimineata pana pleaca soarele la nani, la : "TARGUTU’ VINTAGE de PRIMAVARA“.
 
Asa cum v-am obisnuit, vom avea muzichie pentru toate urechiusele, bunatati si .. invitati speciali. Cat se poate de vintage, binenteles.

Amanunte “picante” pe http://vintagemireille.blogspot.com/

Va asteptam negresit.

Un comentariu: