KarisMetal-accesorii handmade pentru patrupede

15:49 AtelierMarbelle 0 Comments

Pentru ca animalele sunt parte din viata noastra si pentru ca le iubim asa de mult, ne-am gandit ca merita si ele sa fie rasfatate cu accesorii handmade. 
Andreea, Dida pentru prieteni, este studenta la Informatica si creaza astfel de accesorii din metal. De ce metal? “Imi place aspectul lui, senzatia de rezistenta, siguranta (desi lucrez cu metal moale – aluminiu, cupru, bronz, argint), si totusi finete, eleganta…”

Totul a inceput la sfarsitului anului 2010 cand Andreea a inceput sa se gandeasca mai serios la modalitati de a-si exploata mai mult latura sa artistica, dar si sa castige ceva banuti de pe urma priceperii ei. Ideea salvatoare a venit din partea prietenului ei care i-a propus sa incerce crearea unor accesorii pentru animale:  medalioane gravate pentru pisici/caini, dar si zgarda, culcus si altele asemenea. Ideea i-a suras si asa au inceput cautarile pe internet si alte surse sa afle cat mai multe despre ce inseamna sa creezi astfel de produse. Si asa a descoperit ca metalul este un material foarte atragator, iar combinat cu creativitatea, pot rezulta niste bijuterii superbe.


Si pentru ca in Romania nu se gasesc prea usor accesorii pentru patrupede, iar din strainatate e greu de comandat, e mult mai scump (luand in considerare taxele de transport si taxele vamale), dureaza si foarte mult un astfel de transport, s-a pus repede pe treaba. Mai ales ca aceasta activitate o tine departe de laptop, de liniile de cod si o face sa se preocupe putin si de latura sufleteasca, sa simta implinirea de a vedea un lucru creat de mainile ei, la propriu.

Astfel a luat nastere KarisMetal. 

Karis este numele catelusii ei pe care a crescut-o de cand era un ghemotoc, iar metalul, materialul principal folosit. Involuntar, dar perfect, a rezultat si carisma care va invalui accesoriile.

Lumea a inceput sa aprecieze foarte mult gravarea ei imperfecta, dar unica (pentru ca nu e posibil sa faca la milimetru literele) si asa au inceput sa vina si comenzile de medalioane pentru patrupede, brelocuri si multe altele.

Iata cateva din modelele create pana acum de Dida:













Mai multe puteti gasi la: http://karismetal.wordpress.com sau http://andreeam.net

0 comentarii: