Din seria "Artisani talentati"- Beatrice Mihalea

09:14 AtelierMarbelle 4 Comments

Beatrice a absolvit Facultatea de Drept, dar are o fire de artist. A inceput ca orice creator handmade ,din curiozitate, apoi a devenit un hobby, iar acum si o sursa de castig material.
Are si spirit intreprinzator, a organizat anul trecut unul din putinele targuri de handmade din Ploiesti si acum are planuri mai mari, de a deschide workshopuri impreuna cu alti creatori.
A inceput cu un stil “jucaus” si funny.
In momentul de fata s-a regasit in stilul “vintage”. Confectioneaza bijuterii, dar si posete, portmonee si accesorii, incearca sa aduca tot timpul “ceva nou”, fresh si “personal”, prin folosirea de materiale mai putin conventionale (hartie, flori uscate , scortisoara , nasturi etc).Am intrebat-o pe Beatrice ce reprezinta handmade-ul pentru ea si iata ce am aflat:

Atelier Marbelle(AM): Multi creatori de handmade se plang ca li se fura ideile si-si gasesc copiate unele produse. Tu unde iti gasesti inspiratia pentru creatiile tale?
Beatrice Mihalea(BM): Da, se intampla sa-ti vezi produse copiate, dar nu avem ce face in aceasta privinta, conteaza ca tu, artisanul, sa fii multumit de tine si creatia ta stiind ca inspiratia iti sta in talent.

AM: De unde iti procuri materialele? (magazine online/mercerii sau de unde altundeva?)
BM: Materialele pe care le folosesc sunt "orice" ce poate transforma in obiecte cu personalitate ce isi gasesc usor posesorul.

AM: Cum iti promovezi produsele avand in vedere ca au inceput sa fie din ce in ce mai multi artisani de handmade?
BM: Promovarea consta in detinerea unui blog, vanzarea produselor prin intermediul magazinelor online, participare la  expozitii si targuri, si nu in ultimul rand ofertele personalizate pentru clientii fideli.

AM: Crezi ca se poate trai din handmade?
BM: Nu pot spune ca pot trai din handmade...nu acum! dar visez , am planuri in ceea ce priveste asta si sper sa reusesc alaturi de alti artisani care impartasesc acelasi vis.

AM: Ce se poarta in anul acesta in materie de bijuterii?
BM: Ar trebui sa se poarte handmade pentru ca acesta ar putea pune accent pe personalitatea unui individ!
O puteti gasi pe Betrice pe blogul ei: http://saturday-workshop.blogspot.com
 

4 comentarii:

 1. E super ideea!
  Imi doresc si eu sa fiu promovata pe blog!
  Cum fac?

  RăspundețiȘtergere
 2. Beatrice, sunt deliciosi cerceii cu scortisoara.
  Mult succes!

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca vrei sa fii promovata pe blog, trimite-ne un email pe office@ateliermarbelle.ro si vedem ce putem face.

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc!!! Va dooresc numai bine si spor la treaba !!

  RăspundețiȘtergere