Ponturi care sa-ti impulsioneze vanzarile

16:45 AtelierMarbelle 0 Comments


 Iata cateva idei ce v-ar putea ajuta sa va vindeti produsele mai bine:

1. Descrierile detaliate ale produselor este chintesenta comertului online: nimeni nu vrea sa achizitioneze un produs pe care nu poate sa il evalueze, mai ales in contextul in care cunoastem miracolele tehnicilor actuale de prelucrare a imaginilor. Da cat mai multe detalii despre materialele folosite, culori, dimensiunile produsului precum si posibile indicii despre cum poate fi folosit/ purtat.
Mai mult, pentru a pune in valoare produsul nu strica sa afisati mai multe imagini ale acestuia, eventual din unghiuri diferite. Mai multe imagini ajuta clientul sa ia decizia de achizitionare.

2. Promotiile anuntate periodic va tin in atentia clientiilor, dar si a potentialilor cumparatori care nu s-au hotarat inca sa achizitioneze produsele tale. Mai mult, ca sa impulsionezi achizitionarea mai multor produse adauga oferte pentru a doilea/ al treilea produs achizitionat sau asigura transportul gratuit.

3. Povestea crearii produsului poate adauga un plus de unicitate.

4. Posteaza un mesaj de garantie: explica ce posibilitati are clientul in cazul in care nu este multumit de produsul achizitionat. Cumparatorul trebuie sa stie ca nu e obligat sa pastreze o bratara sau o pereche de cercei care nu i se potriveste.

5. Posteaza o scurta prezentare a ta si a pasiunii tale. Cumparatorul de lucruri unicat doreste sa il cunoasca pe fauritorul produsului respectiv. Mai mult, sunt apreciate si eventualele comentarii pozitive din partea altor clienti. Asa cum atunci cand rezervi un hotel citesti aprecierile altor clienti care au utilizat serviciile inaintea ta, comentariile pozitive postate de clientii tai pot sa atraga alti cumparatori interesati.  

6. Ambalajul in care transmiti produsul achizitionat poate sa faca impresie asupra cumparatorului atunci cand deschide coletul. Adauga o carte de vizita astfel incat urmatoarea comanda sa nu intarzie.

7. Afiseaza pretul. Lipsa unui pret afisat face procesul de cumparare greoi, clientul trebuie sa se inarmeze cu rabdare si timp. Ori timpul si efortul mimim sunt atuurile vanzarii pe internet!

8. Nu subestima puterea unui mesaj de multumire pentru achizitionarea unui produs din magazinul tau.

Multa bafta!

0 comentarii: