Handmade traditional - " De prin lume adunate"

07:40 AtelierMarbelle 0 Comments


  Este perioada vacantelor, a calatoriilor, iar destinatiile sunt dintre cele mai frumoase si mai pitoresti. Este o ocazie deosebita sa cunosti oameni, culturi , sa admiri diverse traditii si obiceiuri.
  Ce poate fi mai placut decat sa te plimbi pe stradutele inguste ale unui oras medieval ca Florenta, sa te-ndulcesti cu un croissant intr-o patiserie pariziana sau sa  savurezi o cafea la ibric in coloratul si incantatorul Istanbul?
   De fapt, cu ce ramanem dintr-o excursie intr-o tara straina? Pe langa impresia vizuala a arhitecturii locurilor, daca suntem atenti, putem descoperi datini, obiceiuri, credinte impamantenite de-a lungul anilor sau chiar a secolelor.
   Diversele obiecte traditionale pe care turistii le vaneaza in fiecare calatorie vorbesc putin despre personalitatea fiecarui popor. Iata, de exemplu, cateva obiecte descoperite prin bazarurile turcesti care reflecta foarte bine cultura diversificata, amestecul unic al traditiilor care au influentat de-a lungul timpului aceasta tara situata pe doua continente.


Aceste farfurii cu un colorit frumos pot fi o foarte buna sursa de inspiratie pentru voi, creatorii de handmade

Felinarele turcesti colorate pot crea o atmosfera de povesti in caminele voastre

Celebrele fesuri turcesti cu ciucurasi si turbanele traditionale au fost inlocuite cu aceste palarii super funny din fetru sau crosetate, usor de facut, dar cu un efect electrizant



Multumesc Andreea pentru pozele puse la dispozitie:)







0 comentarii: