Cele mai frumoase desene pe pereti- 100% handmade

23:47 AtelierMarbelle 2 Comments

   De ceva vreme este foarte la moda pictura murala ca solutie pentru amenajarea camerei copilului. Din ce in ce mai multi parinti recurg la o astfel de metoda pentru a crea o atmosfera plina de basm pentru copiii lor, pentru a le stimula imaginatia si a le crea o lume colorata si frumoasa.

   De multe ori m-am gandit si eu la o astfel de solutie de design interior pentru fetita mea si am inceput sa caut pe internet cele mai frumoase si inspirate desene.Oferta este variata si foarte multi artisti talentati: de la desene minimaliste cu flori, fluturi si inimioare la personaje de desene animate, ingerasi, strumfi care mai de care mai haiosi si caraghiosi, pana la adevarate file de poveste.

   Am vazut desene create si pentru micutii microbisti, dar si pentru pasionatii de masini, motociclete; tot ce-ti trece prin minte si in functie de imaginatia fiecaruia.

   Puteti incerca si voi sa va jucati desenand si colorand impreuna cu piticii vostri, dar cel mai bine ar fi sa lasati artistii talentati sa va infrumuseteze camera: un ochi format va alege culorile cele mai potrivite si va avea grija sa nu va incarce prea tare camera cu detalii inutile.

   Iata cateva dintre desenele care mi-au atras mie atentia:
Bubuzland imbina foarte frumos pictura cu elemente din placaj pictat pentru a realiza o imagine tridimensionala




Trupa de soc formata din strumfii din Santinel's Blog iti aduc un MARE zambet pe fata:



Iar daca stau bine sa ma gandesc, nu numai copiii ar trebui sa se bucure de picturile pe pereti. Iata cateva exemple de picturi gasite pe Pictezpereti's blog care m-au lasat cu gura cascata:



2 comentarii:

  1. ce tari is! sigur are talent creatorul lor, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Quality content is the crucial to be a focus for the people to
    pay a quick visit the web site, that's what this web site is providing.

    my site - ideal waist to height ratio

    RăspundețiȘtergere