Carti de vizita handmade

10:50 AtelierMarbelle 1 Comments

Comunitatea artizanilor creste pe zi ce trece, iar lumea aceasta incepe sa devina din ce in ce mai competitiva. Si asta face ca, cei mai originali, cei mai talentati si cu mai multa imaginatie si creativitate sa se detaseze clar de restul lumii. Dar mai este inca o categorie, a celor care, chiar daca nu sunt cei mai buni, stiu sa-si vanda si sa-si faca cunoscute produsele.
Astfel ca, indiferent in ce categorie din cele doua prezentate mai sus se afla un creator de handmade, fiecare ar trebui sa aiba cateva notiuni de baza despre vanzare si marketing. Numai asa va reusi sa-si vanda produsele si sa-si transforme pasiunea intr-o mica afacere.
Conteaza modul in care te prezinti in fata clientului tau, astfel ca banala carte de vizita pe care o imparti in stanga si-n dreapta  cu mult entuziasm, devine de o importanta extrem de mare. Daca ai o carte de vizita reusita, poti atrage vizitatori pe blogul tau care sa-l acceseze si numai din curiozitate. Si uite asa traficul tau creste si poate atragi publicitate si cine stie unde ajungi tocmai pentru ca ai dat mai multa importanta realizarii cartii tale de vizita.
O foarte buna idee este sa-ti creezi tu propriile carti de vizita handmade: daca esti creator de handmade si lucrezi cu materiale textile de exemplu, gandeste-te ce impact ai avea daca ti-ai face o carte de vizita din textile imprimate cat mai haios sau din fetru.
Poti folosi la crearea cartilor de vizita hartie colorata pe care sa aplici diverse materiale (de exemplu dantela), poti folosi intr-un mod original nasturi, paiete…am vazut si carti de vizita din lemn subtire de traforaj; asa ca materialele si formele sunt foarte multe si variate (formele dreptunghiulare devin deja banale si poti alege sa le faci rotunde).
La o cautare simpla pe internet gasesti tot felul de modele interesante de unde poti sa te inspiri, dar recomandarea mea este sa-ti realizezi propriul tau model original, unic.
Iata cateva din modelele care mi-au placut mie cel mai mult:



Juicy bits
Lida Enche




Lida Enche
The craft begins















 Daca v-am trezit interesul, spor la treaba!
Si de asemenea, daca aveti voi idei interesante despre ce ar trebui sa faca un creator de handmade sa-si vanda produsele mai bine, astept sa-mi scrieti la office@ateliermarbelle.ro

Un comentariu: