Expunerea bijuteriilor, cheie a succesului

23:12 AtelierMarbelle 0 Comments

Am vizitat multe targuri de hadmade. In unele cazuri am fost atrasa de unele standuri, inainte a a putea sa vad bijuteriile. In mod evident, trebuie sa existe niste tehnici de expunere care te ajuta sa-ti pui mai bine in valoare creatiile.
Din cercetarile mele am retinut cateva idei care merita aplicate: incercati sa adaugati culoare fundalului pe care prezentati bijuteriile sau cutiilor in care le expuneti (roz, alb sau gri pentru pietrele inchise la culoare, iar pentru cele deschise rosu inchis sau albastru inchis). Nu este indicat sa amestecati culorile, creati doua sectiuni si incercati sa alegeti doua culori contrastante.
Incercati sa stabiliti care sunt grupurile tinta ale bijuteriilor voastre si sa creati un stand adecvat acestora (puteti sa va inspirati din revistele de moda). Utilizati mijloacele adecvate in acest sens: manechine cu expresii zambitoare si accesorii indraznete pentru adolescenti, sau busturi vintage daca creati bijuterii de acest tip.
Nu prezentati bijuteriile intr-un mod monoton, prindeti-le pe sevalet in unghiuri neobisnuite si incercati sa atrageti atentia prin formarea unor diagonale.
Luminarea adecvata a bijuteriilor este o alta idee buna si poate fi asigurata prin folosirea unor lampi portabile.
Este necesar sa aveti mereu la indemana o oglinda, in care cumparatorii pot admira bijuteriile.
Cartile tale de vizita lasate la indemana clientilor pot duce la fidelizarea acestora si iti dau un aer profesionist.

0 comentarii: