Dimineti cochete

12:29 Roxana 0 Comments

In fiecare dimineata toate avem aceeasi dilema – cum ne imbracam azi?
Minute pretioase rupte de la cafeaua care abureste pe masa, cautat in dulap, probat, schimbat, din nou probat si iar schimbat si pana la urma iata, ma hotarasc pentru un costum cam plicticos pe care o sa-l inveselesc cu o bijuterie. Cea mai buna idée!
Traficul e infernal, sunt contratimp, trebuie sa pornesc in aventura zilnica. O privire rapida in oglinda si imi dau repede seama ca, totusi, as fii putut sa fac o alegere mai buna in privinta colierului. Nu se potriveste sau sunt satula de el? Nu sunt satula – asta nu - dar imi amintesc ca ma vazut la o colega un model similar – oare saptamana trecuta? Pun repede altul – o piesa minunata achizitionata asta vara de la un targ de handmade – si, multumita, plec. In oglinda de la lift observ – parca mai bine se potrivea primul?! Da, dar era prea comun... Hai ca am facut o alegere inspirata, uite se portiveste cu zambetul meu!
Plec, in sfarsit! Am pierdut cele 10 minute pretioase, dar am o tinuta originala pentru o zi perfecta, nu?

Am hotarat sa ies din cercul vicios apeland din ce in ce mai des la bijuteriile handmade. Sunt atatea dintre voi care au reusit sa imi faca zilele mai vesele! In cele din urma, de ce sa nu imi aleg intai bijuteriile adecvate starii de spirit si abia apoi hainele?

Ma bucur sa va vad la targuri, ma inveselesc blogurile voastre, iar bijuteriile speciale ma disting mereu fata de toti. De altfel, am o colectie impresionanta de mici opere de arta cu care ma mandresc si la care lucrez cu frenezia unui mic colectionar. O sa o transform intr-o mica comoara, pe care sper sa o descopre fiica mea peste ani cu aceeasi bucurie cu care am purtat si eu bijuteriile mamei din samburi de cais si din hartie.

Pentru toate diminetile mele fericte, va multumesc voua, prietenele mele intr-ale handmade-ului. Si va astept cu drag sa ne impartasim pasiunea pentru bijuterii.

O dimineata excelenta!

0 comentarii: