De Craciun, la Sibiu

21:25 AtelierMarbelle 0 Comments

Ardealul este nu doar locul in care totul pare mai molcom, dar si acea parte a tarii in care pare ca oamenii stiu sa savureze fiecare moment, sa faca din fiecare mic lucru un motiv de bucurie. Doar in Ardeal poti sa bei cafia, sa mananci seminte de bostan, sa ti se ceara un carpator si sa nu stii ce este, sau sa asculti unele cuvinte care par cantate, cu accente suspecte pe anumite silabe.
Ei bine, in Ardeal poti sa gasesti si Sibiul. Il stiti cu totii, a devenit foarte popular de ceva vreme. Va recomand sa incercati sa vedeti si targul de Craciun, care poate rivaliza cu succes, prin superba locatie si bunatatile expuse, cu acelea din capitalele vestice.
Stradutele Sibiului par pustii, incarcate de istorie ca intotdeauna.

Piata Mare forfoteste de oameni. Poti vedea casute de lemn, brad, lumini - este clar - ai descoperit targul de Craciun.

Bunatati facute in casa (gemuri, zacusca), vin fiert, decoratiuni handmade, jucarii, caciuli si incaltaminte isi asteapta cumparatorii. Cu siguranta nu vor ramane multa vreme in casutele producatorilor. Mancarea e delicioasa, vinul excelent pentru o seara in care iarna se simte din nou, caciulile calduroase, iar decoratiunile handmade originale.Daca ai ocazia, treci pe la targul de Craciun de la Sibiu!

0 comentarii: