“Cititul“ in era vitezei

16:54 AtelierMarbelle 0 Comments


Ati ascultat audio-bookuri? Stiu ca editurile de la noi au inceput sa lanseze carti vorbite acum cativa ani, insa eu le-am descoperit la targul de carte din toamna. Si de atunci sunt dependenta, dau iama in librarii sau comand de pe net cel putin de doua ori pe saptamana! De asta toamna, drumul de acasa pana la servici se masoara in lecturi audio ... si muzica ( dar despre asta o sa va povestesc alta data!)

Va recomand:
Bazar bizar, Radu Paraschivescu (Ed Humanitas, in lectura autorului), despre Romania absurda a ultimilor ani;  Comedii la portiile Orientului, Andrei Plesu (Ed Humanitas, in lectura autorului), despre “farmecul” societatii postdecembriste, Cele trei norme ale mamei, Gabriel Liiceanu (Ed Humanitas), despre stramosi si lucruri mostenite; Minciunile femeilor, Ludmila Ulitikaia (Ed Humanitas), un roman savuros despre minciunile “nevinovate” ale femeilor.

Daca sunteti pasionati de prepararea bucatelor alese, puteti sa va desavarsiti arta gastronomica tot in drum spre/ dinspre serviciu cu ghidul “Gastronomice” de Teodoreanu Pastorel, publicat de Editura Humanitas, in lectura lui Valentin Uritescu. Si aveti 6 volume din care sa alegeti!

Si cei interesati de tehnici de perfectionare continua pot sa apeleze la cartea vorbita. Ma gandesc doar la cateva cartulii pe care mi-am propus sa le achizitionez saptamana asta:
Secolul Gandirii, Brian Tracy (Ed Audiosfera), Intrebarile sunt de fapt raspunsuri, Allan Peace (Ed Curtea veche, 2 CD), Ghidul de dezvoltare personala in 100 de pasi, Bill FitzPatrick (E Audiosfera, 2 vol).

Va doresc calatorie vorbita!

Sursa foto: library.duke.edu

0 comentarii: